Фізико-Технічний Інститут

Кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації

×
Вхід:

кафедри

Гуртки з інформаційної безпеки

Гурток з інформаційної безпеки dcua-school, інженерного спрямування.

На базі гуртка проводиться підготовка до змагань з інформаційної безпеки (CTF). Найкращий спосіб отримати практичні навички з ІБ, AutoCAD 2016 Crack активної безпеки (offensive security), показати кваліфікацію в конкурентному середовищі. Чи не єдиний ефективний спосіб легальної практики нападу (клас attack-defense). Змагання щотижня на вихідних онлайн, та у країнах організаторів за результатами кваліфікаційних етапів. Підготовку ведуть учасники команди dcua (ТОП-10 світу у 2013-2019 рр за версією CTFTime.org, #1 у 2016 році).

Наказ про створення гуртка. Семінари щоп’ятниці о 14:00, з 9 жовтня 2020 року. На час карантину онлайн @infosec_kpi_dev (teregram)

Гурток “Актуальні питання технічної інформаційної безпеки, інформаційного протиборства та кібербезпеки”, наукового спрямування.

Прикладні дослідження методів аналізу вразливостей програмного забезпечення та інформаційних систем, MathType Crack інтелектуальні системи протидії AV/EDR, нові методи у дослідженнях поліморфного та метаморфного шкідливого програмного забезпечення, методи аналізу великих даних OSINT та ін. На базі Лабораторії виконується ряд науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, що веде до великої кількості відкритих перспективних тем, доступних студентам на рівні бакалавра, магістра та аспіранта.

Наказ про створення гуртка. Семінари щоп’ятниці о 14:00, з 9 жовтня 2020 року. На час карантину онлайн @infosec_kpi_sci (teregram)

13.10.2020