Фізико-Технічний Інститут

Кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації

×
Вхід:

кафедри

Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

24–26 жовтня 2017 року відбулася Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Присутніми були 585 учасників із 23 регіонів України, Чехії, Словаччини, Австрії, Канади, США, Швейцарії, Німеччини та інших країн, серед яких – КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Організатором виступає компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, воркшопів, відкритих уроків обговорювалися ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструвалися інноваційні розробки навчальних закладів, наукових установ і підприємств.

 innovatykainnovatyka 2innovatyka 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За підсумками проведення міжнародної виставки кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації була нагороджена дипломом за активну інноваційну діяльність у підвищенні якості навчально-виховного процесу. Студенти 2 курсу групи ФЕ-61 Кирилюк Валерій, Яриш Марія, Михальчук Ярослав та Струнін Ігор під керівництвом доцента, к.т.н. Живкова Олександра Петровича отримали подяку за участь у Дев’ятій міжнародній виставці “Інноватика в сучасній освіті” та Шостій міжнародній виставці освіти за кордоном “World Edu”.

       Подяка "Інноватика"diplom_innovatyka

 

facebook

twitter

google

linkedin

20.12.2017