Фізико-Технічний Інститут

Кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації

×
Вхід:

кафедри

Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2018»

Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2018» проходитиме 8 листопада 2018 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху) з 10:00 до 16:30.

На Ярмарку будуть представлені більше ніж 35 компаній (ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», ТОВ “ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ “СТУДІЯ 1+1″, 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Innowarer, ТОВ «Костал Україна», KPMG, Альфа-Банк Україна, Штайнер Україна, срі, LEXX International, Білоцерківський завод «Трібо», SMART business, Genesis, EVO, SoftServe, ТОВ «Діскордія-Київ», M.E.Doc, PepsiCo, БРСМ, Xpand Ukraine, Фарос Продакшн, Materialise Ukraine, Intetics, ТОВ “Вент-Сервіс”, GlobalLogic, ПрАТ «Вентиляційні системи» та інші), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації від компаній 3Shape, Штайнер Україна, Materialise Ukraine та SMART business інші.

Запрошуємо всіх бажаючих!!! Вхід вільний!

 
 
 

Джерело: kpi.ua

06.11.2018